€ 18,14 (excl. 21% BTW)
€ 21,95
( incl. 21% BTW) 

Compleet (extra voordelig) hobbypakket om zelf 3 geboorteschoentjes te maken

Dit pakket bevat:
- Patroontje + handleiding
De handleiding is in het Nederlands en inclusief duidelijke afbeeldingen die u in 10 stappen uitleggen hoe u zelf van een geboortekaartje of van een (baby) foto een driedimensionaal schoentje kunt maken. De patroondelen zijn op ware grootte op stevig papier geprint. Deze kunt u uitknippen en keer op keer gebruiken.
- Luxe prikpen van metaal
- Luxe prikmat 17x17cm
- Set van 2 borduurnaalden
- 3 transparante bollen met een doorsnede van 10cm
- 3 veters, 1 witte, 1 lichtroze en 1 lichtblauwe (1 veter is voldoende voor 1 schoentje, bijvoorbeeld als vetertje en als ophangkoord bovenaan de bol)
- 3 linten, 1 witte, 1 lichtroze en 1 lichtblauwe (1 lint is voldoende voor 1 schoentje, bijvoorbeeld als vetertje en als strik bovenaan de bol)
- 3 gelukspoppetjes, 1 witte, 1 lichtroze en 1 lichtblauwe
- 3 x 3 meter katoendraad, 3 meter wit, 3 meter lichtroze en 3 meter lichtblauw (3 meter draad is voldoende voor het elkaar zetten van 1 schoentje)

Dit pakket is extra voordelig, voor de losse onderdelen zou u  €26,95 betalen.

Wilt u nog meer geboorteschoentjes maken, dan kunt u na dit pakket een voordelig onderdelen pakket aanschaffen, dit pakket bevat 6 bollen, 6 linten, 6 veters, 6 x 3 meter katoendraad en 6 gelukspoppetjes.

Het enige wat u nu nog nodig heeft voor het maken van een schoentje is een potlood, een schaar en een perforator. En natuurlijk tijd en zin :-)

Dit pakket past niet door de brievenbus en zal daarom als pakketpost verzonden worden.

Geboorteschoentje basis pakket Liever Creatiever Geboorteschoentje basis pakket